Webinar Duurzame Inzetbaarheid; “dat geeft energie!”

Webinar Duurzame Inzetbaarheid; “dat geeft energie!”
18 september 2018 20:00 uur

We worden steeds ouder en moeten ook langer doorwerken: Hoe doe je dat op een fijne manier? De arbeidsmarkt verandert daarnaast snel: hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor de baan van morgen? Gelukkig kun je er zelf veel aan doen. Door plezier te hebben in je werk, door goed met collega’s om te gaan, door op de hoogte te blijven, door te zorgen voor je gezondheid en mee te denken over aanpassingen en verbeteringen op het werk. Tijdens het webinar komen er 2 experts in de studio om je uit te leggen wat dit inhoudt en wat je er zelf aan kunt doen.

Josje Salentijn:
Adviseur en trainer Josje Salentijn heeft vijftien jaar ervaring op het terrein van veilig en gezond werken als inspecteur-projectleider bij de arbeidsinspectie. Haar adviezen houden altijd rekening met de praktijk en de werkvloer en wat er volgens de wet verplicht wordt.

Aliette Venema:
Loopbaancoach Aliette Venema richt zich op de talentontwikkeling in onze branche. Iedere werknemer zou eens in de drie jaar een soort check moeten doen. Ze zet medewerkers aan het denken over: Wat doe ik nu? Waar ligt mijn passie? Welke opleiding/training kan ik volgen? Je blijven ontwikkelen houd je langer vitaal is haar insteek.

Doe mee met deze webinar en stel jouw vragen live aan de experts in de studio. Deze uitzending is speciaal voor alle medewerkers die bij een tankstation of wasbedrijf werken dus ook voor jou.
Meld je aan via www.mijnbranchepaspoort.nl voor deze gratis webinar en ontvang na afloop 50 leerpunten.
Vergeet deze dinsdagavond dus niet! De duur is ongeveer 45 minuten en deelnemen is gratis.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken