Virtuele en klassikale groepstrainingen

BETA-voordeel voor het blijven ontwikkelen van uw medewerkers.

Als BETA lid ontvangt u zoals u gewend bent van BETA, het vertrouwde BETA-voordeel. Voor het blijven ontwikkelen van uw medewerkers kunt u dit voordeel inzetten bij een branche specifieke (virtuele)groepstraining of klassikale groepstraining.

BETA-voordeeltarieven:
Om tot het BETA-voordeeltarief te komen, zijn er aantrekkelijke prijsafspraken gemaakt met een geselecteerd aantal trainers/training bureaus. Deze trainers werken exclusief voor BETA in de branche.

Trainingsoverzicht:
Download hier het trainingsoverzicht voor 2021

Voor boekingen, planning en meer informatie kunt u contact opnemen via 010-4111968 en opleidingen@beta-tankstations.nl.

Beta-voordeel voor klassikale BHV trainingen:
Iedere werkgever heeft een algemene zorgplicht, in de zin dat hij moet zorgen voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Het aantal medewerkers dat je moet opleiden als bedrijfshulpverlener is afhankelijk van de risico’s in jouw organisatie. Dit wordt bepaald aan de hand van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). BETA heeft opleidingstraject voor bedrijfshulpverlening (BHV) ontwikkeld, dat als e-learning in Power Up wordt aangeboden. Daarnaast zijn er speciale prijsafspraken gemaakt voor het aanbieden van klassikale trainingen.

Bekijk hier de gemaakte prijsafspraken

Doel van cao-partijen is om op elk tankstation iemand aanwezig te hebben die tenminste deze opleiding BHV heeft gevolgd. Hiernaast zijn tankstations vaak drukbezochte en goed bereikbare locaties. Er bestaat dus een verhoogde kans op noodgevallen, ook bij klanten van tankstations. Het altijd aanwezig hebben van een BHV-er op locatie kan dus in allerlei situaties, van brandbestrijding tot levensreddende eerste hulp, uitkomst bieden.