Veelgestelde vragen - medewerkers

Op zoek naar een antwoord op één van je vragen over Power Up? Je leest ze hier.

Wat is Power Up!?
Power Up! is het leerplatform van Belangenvereniging BETA. Gelanceerd in januari 2021. Het leerplatform wordt onderhouden en gevuld door de medewerkers van BETA Opleiden. Het leerplatform is bedoeld om medewerkers die werkzaam zijn in de branche van tankstations en wasbedrijven op te leiden.

Hoe kom ik op het nieuwe leerplatform?
Via www.mijnpowerup.nl kan je inloggen. Let op: je kan alleen inloggen, als je account geregistreerd is. weet je niet zeker, of je dit al gedaan hebt? Neem dan contact met ons op. Het kan zijn, dat je werkgever je gegevens nog niet aan ons heeft doorgegeven of dat de uitnodiging niet goed is verzonden vanuit het systeem.

Hoe registreer ik mijn account?
Vanuit het systeem ontvang je een registratiemail. (let op: deze mail kan ook in je ongewenste/spam map terecht zijn gekomen) Klik in de mail op de blauwe knop registreren en vul je gegevens in. Het is belangrijk dat je het mailadres waarnaar de mail is verstuurd gebruikt en dat je twee keer hetzelfde, zelf gekozen wachtwoord invoert. Wanneer je akkoord gaat met de privacy voorwaarden en klikt op de groene knop ‘Registreren’ dan bevestig je de registratie. Na registratie ontvang je altijd van ons een bevestigingsmail. heb je deze niet gekregen of lukt het registreren niet, neem dan contact met ons op via: opleidingen@beta-tankstations.nl

Mijn gegevens kloppen niet. Waar kan ik dit wijzigen?
Mocht je voornaam, achternaam of mailadres niet kloppen, geef dit dan aan ons door via
opleidingen@beta-tankstations.nl dan passen wij dit voor je aan.

Werkt het leerplatform in alle webbrowsers?
Nee. Power Up! is niet toegankelijk via Internet Explorer. Je kunt gebruik maken van de volgende browsers: Google Chrome, Microsoft Edge, Safari, Fire Fox.

OOTW had leerpunten die je kon sparen, wordt dat nu ook door BETA opleidingen aangeboden?
Het leerplatform van BETA opleidingen is anders opgezet, hierdoor kan je geen leerpunten sparen. Wel zal er in het leerplatform ook een motiveringsfunctionaliteit gebouwd worden. Hoe dit er uit gaat zien, zullen we in de toekomst bekend maken.

Waar kan ik de resultaten zien van de e-learnings die ik heb afgerond op mijn branchepaspoort en die nog geldig zijn? 
We hebben in opdracht van werkgevers, die gebruik hebben gemaakt van de overstapservice een download gemaakt van de resultaten. Deze resultaten staan opgeslagen in een database en zijn op dit moment niet zichtbaar op Power Up! Het leerplatform is nog volop in ontwikkeling, in een later stadium is het ook mogelijk om je behaalde resultaten te zien. Bespreek met jouw leidinggevende of HR-medewerker welke e-learnings je op Power Up! dient te volgen.

Waarom wordt er in sommige e-learnings verwezen naar OOTW, het Branchepaspoort of Skillstown?
Er kunnen inderdaad verwijzingen (zoals een toets, top 5, evaluatie etc) in staan naar het oude leerplatform van OOTW, deze werken uiteraard niet meer. Deze e-learnings staan op de nominatie om vervangen te worden in 2021. Houd de berichten van Power Up! in de gaten!

Een aantal cursussen, met name de generieke onderwerpen, zijn ingekocht bij Skillstown. Doordat deze niet door BETA Opleidingen zelf zijn ontwikkeld kunnen er verwijzingen (bijv. naar toetsen) in staan die niet van toepassing zijn in het leerplatform Power Up! Deze verwijzingen kun je negeren.

Waar kan ik terecht met vragen?
Je kunt de medewerkers op kantoortijden bereiken via:
opleidingen@beta-tankstations.nl
Tel:010-41 11 968