Vanaf nu tijd en geld besparen op het up-to-date houden van uw Installatie Handboek

Sinds deze maand kunt u als BETA-lid de jaarlijkse controles en keuringen van uw technische installaties en vloeren met een gerust hart overlaten aan de experts van Xtensief. Met deze nieuwe partner heeft  BETA de diensten voor haar leden kunnen uitbreiden en door hiervan gebruik te maken kunt u zich focussen op wat u het liefste doet: ondernemen.

De hoeveelheid regels waaraan u als tankstationondernemer moet voldoen is in de loop der jaren flink toegenomen en daarbij veranderen de regels regelmatig. Het is bijna ondoenlijk om op de hoogte te blijven.

Xtensief neemt u het werk betreffende controles, keuringen en eventuele vervolgstappen uit handen en zorgt voor een duidelijke en accurate administratie van de periodieke inspecties.
De digitale rapporten zijn altijd beschikbaar voor u, uw leveranciers en de overheid en hiermee heeft u bij een onverwachte controle van de milieudienst alle data up-to-date.

Xtensief levert u geen product waarin u zelf alles bijhoudt, maar neemt u écht het werk uit handen. Zo zijn zij oa uw aanspreekpunt voor de milieu ambtenaar, plannen afspraken in en ontvangen, controleren en beoordelen de rapportages van de diverse leveranciers.

BETA heeft al jarenlang een goed contact met Xtensief en door deze samenwerking kunt u nu uw voordeel doen met de experts van Xtensief. Dus voorkom een geconstateerde tekortkoming van de milieudienst en vraag naar het exclusieve Installatie Handboek-tarief voor BETA-leden via info@beta-tankstations.nl of bel met 010-411 11 80.

Wim van Gorsel en Jeroen van Hanswijk

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken