Uw hulp nodig in onderzoek Duurzame Inzetbaarheid

We willen, voordat de vakanties beginnen, even uw aandacht vragen. Zou u aub max. 10 minuten vrij willen maken om de vragenlijst te beantwoorden? De vragenlijst is bedoeld voor alle medewerkers en werkgevers van tankstations en wasbedrijven.

Op grond van de uitkomsten van dit onderzoek bepaalt OOTW hoe het de ondersteuning op het gebied van duurzame inzetbaarheid verder zal ontwikkelen, dus uw antwoorden zijn van belang. De sluitingsdatum van de vragenlijst is 24 juli 2019 dus wacht niet te lang met invullen. U kunt op elk (mobiel) apparaat de vragen beantwoorden.

U kunt de vragenlijst hier invullen (het invullen duurt slechts 8 à 10 minuten). Als uw browser niet automatisch opent, kunt u ook het volgende adres in uw browservenster kopiëren: https://klbgroup.datacoll.net/xyallnghju?l=nl.

We verloten onder de inzenders 5 fitbits!

Een Fitbit activity tracker registreert wat je doet op een dag; van het aantal stappen dat je zet tot het aantal uren dat je slaapt gedurende de nacht. Leef gezonder en wordt bewust van je dagactiviteit. Maak je hartslag en ademhaling inzichtelijk door de ingebouwde sensor van verschillende activiteitstrackers. Maak je work-out compleet door je smartphone te verbinden met je Fitbit en mis nooit meer een bericht.

 

 

 

 

Alvast hartelijk dank voor de genomen moeite.

Met vriendelijke groeten,
OOTW

N.B.: Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Als u persoonlijke gegevens verstrekt, worden deze uitsluitend voor de aangegeven doeleinden gebruikt. Voor vragen over deze enquête, mail info@bureauklb.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken