Uitnodiging voor een knallende aftrap: nieuwjaarsevent op 9 januari 2020

Beste BETA ondernemer,

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor een knallende aftrap van het jaar 2020. Met een programma dat totaal gericht is op de toekomst. Niet vaag of ongrijpbaar, maar direct concreet en toepasbaar binnen uw bedrijf. Wij bezoeken namelijk The Future Store in Arnhem.

Wanneer: 9 januari 2020

Dan hebben wij voor u een mooi programma samen gesteld. U zult versteld staan van de mogelijkheden die nu al binnen handbereik liggen.

Programma

14.30-15.00 uur inloop met koffie en thee

15.00-16.00 uur start rondleiding groep 1 in store en groep 2 masterclass

16.00-17.00 uur start rondleiding groep 2 in store en groep 1 masterclass

17.00-17.30 uur einde programma met een drankje

17.30 start borrel bij Bizar Bazaar waar u in korte tijd wordt bijgepraat over de CAO

Optioneel kunt u aanschuiven voor het 3 gangen BETA diner bij Big Bazaar, een tot horeca gelegenheid getransformeerde oude Lutherse kerk, waar u gezellig en in informele sfeer kunt bijpraten met collega’s. Kosten hiervan €32,50 exclusief drank. Dit bedrag dient u zelf te betalen.

Indien u met ons mee wil gaan om de toekomst te omarmen raden wij u aan snel te reageren. Voor het bezoek aan The Future Store zijn namelijk slechts 40 plaatsen beschikbaar.

Indien u alleen de borrel wenst te bezoeken waar de CAO informatie wordt gegeven, eventueel aangevuld met het diner dan kan dat natuurlijk ook. In verband met de organisatie is het voor ons prettig om uiterlijk 3 januari te weten welke onderdelen van het programma u wilt bijwonen. Opgeven kan bij het secretariaat 010-4111180 of per mail genevieve@eendrachtbv.nl

Wij hebben er ontzettend veel zin in om het nieuwe jaar met u te beginnen met dit toekomstgerichte programma op deze twee bijzondere locaties. We zien er naar uit om zoveel mogelijk BETA leden bij de borrel te ontmoeten. Graag tot dan.

Ewout Klok
Voorzitter BETA

Bestuur BETA
Annemarie van Wijk, Wim van Gorsel, Charlot van Tol,Michel Iesberts, Mattijs Jongeneel, Paulien Geerlings

Praktische informatie
De looptijd tussen de locaties is slechts enkele minuten.
Parkeren is het handigste in de Musisgarage Velperbinnensingel 2 Arnhem vanwaar u in vijf minuten naar The Future Store loopt. Bij de uitgang rechtdoor loopt u zo de Jansbinnensingel op.

Bizar Bazaar: IR. J.P. van Muijlwijkstraat 19a Arnhem
Future Store Arnhem: Jansbinnensingel 19 Arnhem

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken