2 oktober: Waterstof event op Circuit Zandvoort.

Deelnemers die zich al hebben aangemeld krijgen in week 39 meer informatie van ons.

Kansen voor tankstations & mobiliteit
BETA organiseert op 2 oktober in samenwerking met de NWBA, Shell, RAI vereniging en H2 Platform en tevens EV Experience, een exclusieve workshop op unieke locatie op het gloednieuwe Circuit van Zandvoort. Doel is om u te informeren over alle aspecten die aan bod komen bij het gebruik van waterstof in de mobiliteit. Zowel bij de realisatie van de infrastructuur als gebruik van waterstofvoertuigen. Daarvoor hebben wij een gevarieerd en interactief programma samengesteld, bestaande uit panelleden met expertise op diverse gebieden van waterstof voor mobiliteit. Natuurlijk kunt u vanaf 10.00 als de deuren opengaan ook uitgebreid het hele nieuwe circuit bekijken en aan meerdere EV activiteiten meedoen.

Gelukkig is het toch nog gelukt om volledig Coronaproof meer mensen te ontvangen door een amfitheater-opstelling zonder tafeltjes te creëren. Daardoor kunnen we niet 70 maar 120 gasten ontvangen. Er is namelijk grote interesse. Dus meldt u snel aan bij Claudia door middel van onderstaand formulier. BETA biedt haar leden 20 euro korting op de kaarten aan en heeft al een aantal kaarten voor u gereserveerd. Zo hoeft u niets te missen dit jaar van Zandvoort én waterstof. Een mooie combinatie!  Bij het onderdeel tankstation van de toekomst wordt het onderzoek op het station van collega BETA-lid Koen van der Knaap toegelicht en besproken. Vooral dit kan voor u interessant zijn. Maar ook andere zaken omtrent waterstof spelen een belangrijke rol en zijn voor u ook informatief.

Wanneer en waar?
Vrijdag 2 oktober 2020 om 14.00 uur
Locatie Circuit Zandvoort, Dutch Grand Prix Lounge,
Burgermeester van Alphenstraat 108, Zandvoort

Kosten: 60 euro pp (via BETA slechts 40 euro!)

Circuit Zandvoort
Voorafgaand aan het programma bent u van harte welkom op de EV Experience op circuit Zandvoort waar de pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van diverse auto merken en waar het mogelijk is zélf een proefrit over het circuit te maken met verschillende EV’s. Ook e-bikes, scooters en motoren staan voor u klaar. De (garage)deuren zijn vanaf 10.00 uur geopend. Kom dus tijdig en geniet van alles wat de meeste Nederlanders nog niet hebben kunnen aanschouwen!

Programma waterstof workshop
13.30 uur: Inloop
14.00 uur: Opening door Els de Wit (Programma coördinator slimme & duurzame mobiliteit – Ministerie I&W)
14.10 uur: Tankstation van de toekomst (welke rol speelt waterstof in het tankstation van de toekomst?)
14.40 uur: Rol van Fleet-owners (hoe past waterstof in de fleet van de toekomst?)
15.20 uur: Korte pauze
15.35 uur: Rol van de overheid en EU (hoe kunnen overheid en EU een veilige transitie naar waterstof ondersteunen?)
16.25 uur: Paneldiscussie met panelleden van voorgaande onderwerpen
17.30 uur: Sluiting

Aanmelden bij BETA voor korting
We verwachten vanwege het beperkt toegestane aantal deelnemers in verband met Corona veel aanmeldingen. Mogelijk zal er een wachtlijst aangehouden worden. Het BETA bestuur wil echter graag haar leden faciliteren bij deze waterstof workshop waar het tankstation van BETA-lid Koen van der Knaap mede aan de orde komt. Via BETA kunt u een fikse korting van 20 euro op de kaarten krijgen. Meldt u zich daarom snel aan via BETA door onderstaand formulier in te vullen:

Ja, ik wil deelnemen aan de Waterstof workshop op 2 oktober op het circuit in Zandvoort:

  Ja, ik wil deelnemen aan de Waterstof workshop op 2 oktober op het circuit in Zandvoort:

  Naam tankstation (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Met hoeveel deelnemers wilt u komen? (verplicht)

  In aanloop van het event zullen wij u verder informeren over de sprekers. Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op vrijdag 2 oktober 2020!

  Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken