Laatste kans: meld u nu aan voor BETA Food op Horecava


Datum: Woensdag 15 januari

Locatie: TrendLAB op Horecava, RAI Amsterdam

De Horecava is in verhouding tot de beurzen die wij gewend zijn in Petrol een erg grote beurs. Het is hierom dat wij vanuit BETA FOOD het initiatief hebben genomen om een specifieke Petrol middag te organiseren. De gedachte is dat wij u laten zien wat nuttig is voor een tankstation, u ook collega`s treft en we inzoomen op een voor ons heel relevant thema: koffie! Welke koffieconcept past bij u?

Onderstaand treft u het hele programma aan. Uiteraard is een collega of medewerker ook meer dan welkom. Wij hopen jullie op de Horecava te mogen ontmoeten.

BETA Food ontvangt jullie graag op het bruisend hart van de Horecava! Het TrendLAB is een plek waar de bezoekers kan zien hoe de toekomst van Foodservice en Hospitality eruit ziet. Het LAB is een smeltkroes van bedrijven, startups en innovaties die de zintuigen van de bezoeker prikkelen. Graag ontvangen we jullie met een lunch en voordat we ons onderdompelen in allerlei spannende foodtrends en ontwikkelingen, bespreken we een thema dat voor ieder van jullie kansen biedt: Koffie! Na de sessie gaan we op trendtour. We proeven sprinkhaan bij de Start-ups. We zien hoe het mogelijk is om verse pizza in 15 seconden te bereiden zonder een geschoolde chef. We maken kennis met de high traffic locatie van de toekomst. Tot slot laten we ons inspireren op het boeien en binden van personeel.

11:30 – 12:00 uur : ontvangst met lunch
12:00 – 13:00 uur: Sessie ‘Koffie inspiratie en strategie’
13:00 – 14:00 uur: Trendtour
14:00 – 15:00 uur: Pitchsessie Start-ups
15:00 –  …….      :    Borrel met uitzicht op de beursvloer

Wilt u het BETA Food Nieuwjaarsevent niet missen, geef u dan nu op via genevieve@eendrachtbv.nl. Vergeet dan niet door te geven met hoeveel personen u wilt komen.

 

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken