Tweede bestelronde tabaksstickers geopend, meld u nu aan!

Voor haar leden stelt BETA stickers beschikbaar die geschikt zijn voor op de tabakskasten. Vanaf 1 januari 2021 is het namelijk verplicht om uw tabak af te schermen voor klanten, deze maatregel is ook wel bekend als de ‘displayban’. Door middel van deze sticker kunt u binnen de geldende regels kenbaar maken dat u rookwaren verkoopt. De eerste 100 stickers gaan op dit moment in productie en de leden die zich hiervoor hebben aangemeld zullen deze binnen twee weken ontvangen.

Uiteraard willen wij zoveel mogelijk leden ondersteunen bij de voorbereiding voor de nieuwe maatregelen. Daarom kunnen leden die nog geen aanvraag voor de rookwaren-stickers hebben gedaan dit nu doen! Vul onderstaand aanvraagformulier in en zorg ervoor dat u voor de volgende productieronde gegarandeerd bent van deze stickers. Hoe meer leden zich aanmelden, hoe eerder deze productieronde kan worden gestart.

Ja, ik wil graag een tabakssticker voor op mijn tabakkast.

Naam tankstation

Uw naam

E-mail

Postadres

Postcode en Woonplaats

Hoeveel aangesloten stations heeft u?

Hieronder ziet u een impressie van hoe de stickers op de kast eruit zien:

De tekst ROOKWAAR is op het formaat 58 x 5,5 cm.

Het logo van NIX18 is op het formaat 20,5×5,5 cm.

Heeft u vragen met betrekking tot de displayban of heeft u een andere vraag, neem dan contact op met het BETA-secretariaat via steven@eendrachtbv.nl of bel naar 010-411 1180.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken