Truckwash Group en Truckwash 1 gaan samen

Een mooie ontwikkeling in het wereldje van de Truckwash. Twee grote namen uit deze branche, Truckwash Group (o.a. Bodegraven en Utrecht) en Truckwash 1 (Rilland, Roosendaal) gaan samenwerken. Klaus Broersma en Johannes Snoek brachten begin vorige week dit heugelijke nieuws. Uiteraard heeft BETA Wassen haar felicitaties overgebracht aan de twee heren, maar er was natuurlijk ook nieuwsgierigheid. Waarom gaan de twee gevestigde namen eigenlijk samen en wat is hun ambitie?

Klaus Broersma, eigenaar van Truckwash Group, licht toe: “Johannes heeft een tijd bij ons gewerkt en wilde eigenlijk een eigen Truckwash starten. Ik heb hem wat tips gegeven en ondersteund, maar hij heeft het vooral zelf heel snel voor elkaar gebokst.” Klaus vertelt dat beide heren altijd goed contact hebben gehouden en dit uiteindelijk heeft geleidt tot deze mooie kans. “We willen uiteindelijk de grootste Truckwash van Europa worden.” ligt Johannes Snoek toe in de video waarin ze de samenwerking bekendmaakte. Klik HIER om de video te bekijken.

Vanaf deze plek nogmaals felicitaties en succes gewenst aan beide heren en hun bedrijf, we zullen nog veel van hen horen! Heeft u ook een leuk nieuwtje uit de wasbranche over uw eigen bedrijf of een van de collega-ondernemers, meldt dit dan aan ons via steven@eendrachtbv.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken