Toekomstplannen maken

Nu het jaar weer behoorlijk op stoom aan het komen is zijn we met veel leden aan het sparren over de toekomst. Het gaat dan om de toekomst van de branche maar ook om de persoonlijke toekomst. Bij het eerste onderwerp proberen we dan te voorspellen hoe de desbetreffende locatie zich zal gaan ontwikkelen in de snel veranderende markt.

Is het bijvoorbeeld een tankstation die veel potentieel heeft op horeca en foodgebied? Is het mogelijk om een gezonde businesscase te maken voor het aanbieden van alternatieve brandstoffen? Hoe gaat het lokale speelveld er uit zien? Is de huidige prijs- en merkstrategie duurzaam?

Bij de persoonlijke toekomst spelen vooral vragen als is er een groeiambitie, is er bedrijfsopvolging, bestaat er een wens van verkopen of verhuren. Beide onderwerpen zijn uiteraard ook niet helemaal los van elkaar te zien. Meegaan in een veranderende markt vergt ook weer persoonlijke veerkracht en motivatie. Soms kan een keerpunt in de markt ook een persoonlijke voorkeur wijzigen. In ieder geval is wegkijken voor kansen en bedreigingen nooit een goed idee. Op beide terreinen is BETA haar leden graag van steun.

Ook behoefte om de toekomstplannen eens in de steigers te zetten? Nodig ons dan gerust uit voor een kop koffie. We denken graag met u mee! Tel: 010 – 411 1180

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega‚Äôs
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken