Succesvolle digitale ALV BETA op 16 juni 2020!

Tim en Ewout

Op 16 juni 2020 heeft de eerste digitale ALV van BETA plaatsgevonden, en met groot succes! Het secretariaat was al enkele weken druk met de voorbereiding van dit grote digitale event, wat in de plaats kwam voor de jaarlijkse samenkomst. Voorafgaand aan de ALV was er bij elke deelnemer die zich had opgegeven voor de vergadering een brievenbusappeltaart bezorgd. Hierdoor kon iedereen met een kopje koffie en een stukje gebak rustig deelnemen. De formele financiële stukken werden ingestemd en er werden updates gegeven omtrent CAO en tabak.

Door de coronacrisis kon de jaarlijkse ALV, normaal gesproken het perfecte moment om met collega-ondernemers bij te praten, geen doorgang vinden. Daarvoor in de plaats diende de ALV digitaal te worden gehouden. In Den Haag werd een beschikbare lege ruimte omgetoverd tot opnamestudio en leidde BETA-voorzitter Ewout Klok en Tim Schoenmakers van het BETA-secretariaat de vergadering. Met zo’n 40 aanwezige leden was er sprake van een flinke opkomst. Door middel van verschillende stellingen en voorbeelden uit de praktijk vond er toch veel interactie plaats. Ook het gebruikelijke applaus om een beslissing te bekrachtigen kon digitaal plaatsvinden. Onderwerpen die besproken zijn, waren onder meer de coronacrisis (heeft u het 1.5 meter protocol onlangs bekeken op onze site?), de invloed van de olieprijs op de marge (bel met het secretariaat voor meer informatie) en tabak (bent u al klaar voor de displayban per 1 januari 2021?).

Waarschijnlijk zullen we de komende periode vaker gebruiken maken van de mogelijkheid om u digitaal te informeren, maar we hopen natuurlijk vooral dat we snel weer een bijeenkomst in een fysieke vorm kunnen organiseren! Dan kunnen we na afloop tenminste gezamenlijk onder het genot van een borrel bijpraten, want dat ontbreekt er wel aan als iedereen in zijn eentje achter de computer zit.

 

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken