Steeds meer sealbagautomaten weer open

Sinds deze week zijn er door banken weer een aantal sealbagautomaten geopend voor ondernemers. Deze automaten zullen alleen tijdens openingstijden open zijn en zullen permanent worden bewaakt. Ze zullen ook dagelijks worden geleegd, om het minder aantrekkelijk te maken voor plofkrakers. Dat de automaten weer open gaan is goed nieuws voor u als ondernemer, dit zorgt voor minder hachelijke situaties met grote hoeveelheden contant geld bij de reguliere stortautomaten.

Ook BETA luidde twee weken geleden de noodklok bij het Ministerie van Financiën middels een brief aan minister Hoekstra van Financiën. Deze brief kwam voort uit de roep van ondernemers die grote problemen ondervonden door de sluiting van de sealbagautomaten, het gevoel van onveiligheid nam toe.

Nu heeft de Vereniging van Banken besloten om ondernemers tegemoet te komen en worden er veertig sealbagmachines geopend verspreid door Nederland. Deze automaten zullen alleen overdag open zijn en hier kunt u als ondernemer veilig uw contanten via de sealbags afstorten. Neem contact op met uw bank om te weten op welke plek bij u in de buurt het mogelijk is om geld per sealbag af te kunnen storten.

Heeft u nog vragen met betrekking tot de afsluiting van sealbagautomaten, neem dan contact op met het BETA-secretariaat via 010-411 1180 of mail steven@eendrachtbv.nl

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken