Raamovereenkomst Rabobank loopt af, partijen met elkaar in gesprek

Veel BETA-leden gebruiken het scherpe pintarief wat Rabobank aanbiedt middels de afgesproken raamovereenkomst met BETA. Hiermee kunt u voor een scherper tarief pintransacties doen dat u als ondernemer zelf een afspraak zou maken met een bank. Het scherpe BETA-tarief bij de Rabobank wordt dan ook als een van de grote voordelen gezien waar u als lid van kunt profiteren. Daarnaast kunt u hiermee gemakkelijk uw lidmaatschap ‘terugverdienen’ door met dit tarief hogere kosten te besparen.

De raamovereenkomst met Rabobank loopt aan het eind van het jaar af en dit betekent dat de afspraken tussen BETA en Rabobank formeel aflopen op 1 januari 2022. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken over een plotselinge verandering over een eventuele verhoging van het tarief. BETA is op dit moment met de Rabobank in gesprek om voor een nieuwe periode opnieuw een scherp pintarief af te spreken waar u als BETA-lid profijt van heeft.

Wij houden u als lid uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hopen op een mooie uitkomst over een nieuwe overeenkomst. Heeft u vragen met betrekking tot pinnen of andere financiële zaken? Neem dan contact op met het BETA-secretariaat via 010 – 411 1180 of mail info@beta-tankstations.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken