Pensioenfonds alleen met eHerkenning

Logt u al in met eHerkenning als ondernemer? Weet u in ieder geval hoe dat gaat en wanneer te gebruiken? Ondanks de Coronacrisis lopen sommige zaken gewoon door. Pensioenfonds Metaal & Techniek gaat namelijk nu ook gebruik maken van eHerkenning om in te loggen.

Pensioenfonds M&T

Het Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) verzorgt de pensioenregeling voor de bedrijfstak Metaal en Techniek. Dat betreft dus óók Tankstations en Wasbedrijven. Het gebruik van e-herkenning om in te loggen bij de rijksoverheid en andere grote partijen is via landelijke campagnes (en via de Nieuwsbrief van BETA) al aardig onder de aandacht gebracht. Ook het UWV en de belastingdienst geven deze nieuwe veilige inlogmethode al aan als “enige” manier.

Inzendportaal

Om de juiste gegevens aan het pensioenfonds PMT door te geven maakt de werkgever gebruik van het Inzendportaal. Voor PMT werkgevers is het Inzendportaal vernieuwd. Om reden van privacy is het huidige Inzendportaal vervangen door een nieuw Inzendportaal. Op dit nieuwe portaal kan alleen nog worden ingelogd met e-Herkenning. In de praktijk blijkt dat nog veel werkgevers geen e-herkenning hebben aangevraagd of e-herkenning gebruiken. Vraag deze direct aan, zodat u ons portaal kunt blijven gebruiken. Het oude Inzendportaal sluiten we namelijk al spoedig, namelijk per 1 juli 2020.

Eenvoudig aanvragen

Afhankelijk van het soort aanvraag kan het soms enkele weken duren voordat u eHerkenning kunt gebruiken. Vraag daarom nu eHerkenning aan. Dat is eenvoudig met het stappenplan dat u vindt op bpmt.nl/eherkenning.

Vragen?

Meer informatie over eHerkenning vindt u op bpmt.nl/eherkenning. Heeft u daarna nog vragen over eHerkenning? Dan kunt u contact opnemen met het team Accountbeheer van PMT via telefoonnummer 088 00 79 811. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken