Overgang naar uw nieuwe brandverzekering

Heeft u uw brandverzekering bij Aon afgesloten via de BrandCover Benzine pool, dan bent u door Aon eerder geïnformeerd over de ontwikkelingen rondom deze verzekering.
De huidige verzekeraar heeft deze pool opgezegd. BETA-leden die hun brandverzekering onder de BrandCover Benzine pool hebben afgesloten, zijn in november 2020 geïnformeerd over een verlenging van de huidige brandverzekering met 3 maanden tot 1 april 2021.

Passend aanbod verzekeren brandrisico’s
De afgelopen periode heeft Aon met verzekeraars overleg gehad op welke wijze de brandverzekering voor de betreffende leden verlengd kan worden en er is inmiddels een passend aanbod. Omdat de premieberekening op een andere manier tot stand komt, zal Aon dit persoonlijk met de betreffende leden bespreken. Aon hecht er waarde aan om dit zorgvuldig op te pakken. Daarom is besloten om de termijn van de huidige brandverzekering onder de BrandCover benzine pool nogmaals met drie maanden te laten verlengen tot 1 juli 2021. De betrokken leden worden hier op korte termijn per brief over geïnformeerd. Zodra de premieberekeningen gereed zijn, nemen de adviseurs van Aon contact met u op om de verlengingsvoorstellen door te spreken.

Meer informatie
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of over uw eigen verzekeringen? Neem dan contact op met de adviseurs van Aon via 088 – 810 81 73, of stuur een e-mail naar ondernemingen.team3@aon.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken