OOTW lanceert binnenkort ‘Dàt geeft energie!’

Op 14 september lanceert OOTW ‘Dat geeft energie!’, een campagne over duurzame inzetbaarheid voor werknemers werkzaam bij een tankstation of wasbedrijf.

We worden steeds ouder en moeten ook langer doorwerken, maar hoe doe je dat op een fijne manier? Daarnaast zitten we in een snel veranderende arbeidsmarkt, hoe zorg jij dat je klaar bent voor de baan van morgen? Een vraag die van groot belang is, maar nog niet bij iedereen leeft. OOTW wil de bewustwording bij werknemers vergroten, zodat zij stilstaan bij hun toekomst.

 

Alle tankstations en wasbedrijven ontvangen een teampakket per post met o.a. een eenmalige magazine voor alle medewerkers, daarnaast gaat het OOTW promotieteam kriskras door Nederland op bezoek bij tankstations en wasbedrijven om uitleg te geven over de campagne.

Op 18 september om 20:00 uur wordt een webinar over het onderwerp Duurzame Inzetbaarheid gegeven. Tijdens deze live uitzending wordt door een team van experts uitleg gegeven over duurzame inzetbaarheid met praktische tips en verhelderende inzichten. De webinar is gratis te volgen, inschrijven kan via www.mijnbranchepaspoort.nl

Gezonde werknemers die met plezier naar het werk gaan is niet alleen in het belang van werknemers, maar ook voor u als werkgever. Zorg er daarom voor dat uw medewerkers duurzaam inzetbaar blijven. Schrijf ze in voor de webinar op 18 september en houd de post op uw locatie in de gaten, het teampakket helpt u om dit onderwerp bespreekbaar te maken.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken