Ontslag is nooit makkelijk, laat u adviseren!

Een goede werknemer is voor een werkgever goud waard. Maar toch kan het soms gebeuren dat er situaties ontstaan waardoor samenwerken niet meer lukt en u moet overgaan tot ontslag of gezamenlijke opzegging. Zo’n situatie vraagt om een oplossing. Wij adviseren u graag omtrent dit soort gebeurtenissen, dan weet u waar u aan toe bent!

Recentelijk hebben wij nog een van onze leden kunnen helpen bij het nemen van een beslissing over ontslag. Uiteindelijk is er na advies van een van onze juristen voor gekozen om tot een vaststellingsovereenkomst te komen. Zo zorg je ervoor dat je het netjes afsluit en ook de medewerker met een schone lei verder kan, win-win!

Op het secretariaat van BETA komen dagelijks telefoontjes binnen van leden die met juridische vragen zitten. U wilt als ondernemer natuurlijk met uw eigen bedrijf bezig zijn en geen tijd verspillen door diep in ingewikkelde materie te duiken. Wist u bijvoorbeeld dat er sinds 1 januari 2020 een nieuwe ontslaggrond is bijgekomen?

Om uw vragen te beantwoorden zitten de specialisten van het BETA-secretariaat klaar om duidelijkheid te geven of om u bijvoorbeeld te helpen met het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Heeft u een vraag of heeft u juridisch advies nodig? Neem dan contact op via 010 – 411 11 80 of mail naar steven@eendrachtbv.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken