Onderzoek naar betaalmiddelen – Vul de enquête in!

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft een onderzoek gestart naar betaalmiddelen in de verschillende soorten van detailhandel in Nederland. U kunt als tankstationondernemer onze specifieke branche vertegenwoordigen in dit onderzoek door deel te nemen aan de enquête.

Er zijn de afgelopen jaren al veel veranderingen doorgevoerd als het gaat om de verschillende manieren van betalen. Deze lijn zal in de toekomst uiteraard worden doorgezet en dit roept veel vragen op bij u als ondernemer. Wat voor oplossingen kunnen innovatieve betaalmogelijkheden bieden voor uw bedrijf? En welke voordelen maar ook nadelen hangen samen met de invloed van grote techbedrijven binnen het betalingsverkeer (bijv. Apple Pay). Over deze en andere onderwerpen wilt ACM graag uw mening.

Klik HIER om de enquête in te vullen en mee te werken aan het grootschalige onderzoek naar betaalmiddelen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten en hiermee helpt u het betalingsverkeer en het gebruik van verschillende betaalmiddelen te verbeteren.

Het onderzoek van ACM wordt uitgevoerd door PricewaterhouseCoopers (PWC). De antwoorden van de vragenlijst blijven anoniem en kunnen niet worden herleidt naar uw bedrijf.

Heeft u vragen over de enquête of lukt het u niet om het in te vullen, neem dan contact met ons op via steven@eendrachtbv.nl of bel naar 010 – 411 11 80.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken