Nog niet actief in Power UP? Een gemiste kans!

Deze week hebben alle BETA-leden die nog geen gebruik maken van leerplatform Power UP van ons een brief ontvangen. Bij de brief zit een handig invulformulier om de gegevens van uw medewerkers door te geven. BETA Opleidingen zorgt er vervolgens voor dat uw medewerkers snel aan de slag kunnen met Power UP.

Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers van tankstations en wasbedrijven zich kunnen ontwikkelen via Power UP. Niet in de laatste plaats om een correcte naleving van de regels omtrent tabaksverkoop te stimuleren, maar juist ook nu, in een tijd waar veel zaken geen doorgang kunnen vinden vanwege de coronacrisis. Opleiding en ontwikkeling via een online leerplatform is bij uitstek iets wat zelfs nu ongehinderd kan doorgaan. Het zou een gemiste kans zijn om daar niet van te profiteren.

Registratieservice
Nog geen Power UP account? Via de registratieservice verkrijgen u en uw medewerkers toegang tot het systeem en u kunt monitoren of e-learnings behaald worden.  Wilt u gebruik maken van deze service, stuur dan een mailtje naar opleidingen@beta-tankstations.nl of vul het registratieservice formulier in en wij nemen snel contact met u op.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken