Nog 5 tickets beschikbaar voor de Horeca Vakbeurs!

BETA nodigt u uit om op dinsdag 12 januari a.s. samen met een aantal collega’s een bezoek te brengen aan de Horecava. Wij hebben voor u nog een aantal gratis kaarten beschikbaar. Er heeft zich al een leuke groep collega’s aangemeld om mee te gaan. Met­ uw bezoek aan de Horecava bent u volledig op de hoogte van de laatste (shop)trends en ontwikkelingen onder andere op het gebied van food en hospitality. Uw collega Johan Kok doet dinsdag mee aan de strijd om de titel ‘Beste Hamburger’ te winnen met zijn broodje Kok.

Tevens zijn we uitgenodigd in de Ledenlounge van Koninklijke Horeca Nederland waar wij kunnen relaxen, netwerken en worden voorzien van een lunch en een drankje. Dat wordt dit jaar verzorgd door 1-sterrechef Karl van Baggem van Restaurant De Hoefslag. Kortom, een mooie gelegenheid om nieuwe inspiratie op te doen voor uw shop en nieuwe mensen te leren kennen.

Wilt u met ons mee naar de beurs? Laat dit voor maandag 11 januari a.s. weten aan Jolanda Vink van het BETA-secretariaat via beta.vink@sde-bv.nl of per telefoon op 010-4111180.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken