Nieuwe ronde leeftijdscheck tabak d.m.v. een mysteryshopper, doet u mee?

BETA biedt u nu de mogelijkheid om uw eigen station(s) te laten controleren. Een goede naleving van het beleid is zeer in het belang van ons allen. We willen immers niet door onverantwoord verkoopgedrag deze productgroep eerder kwijtraken en de boetes bij overtreding zijn hoog!

Hoe gaat het in zijn werk?
Een persoon in de leeftijdscategorie 18 tot 25 jaar zal uw locatie bezoeken en een pakje sigaretten bestellen. Nadat het product is aangeslagen op de kassa en voordat het product wordt afgerekend, zal de bezoeker te kennen geven dat het om een mystery visit gaat. Alle bevindingen van de mystery visit worden per mail aan u teruggekoppeld. Daarmee kunt u in gesprek gaan met uw team op het station. De controles zijn dus bedoeld om u en uw team te helpen het een en ander nog beter onder de knie te krijgen. Ook zal gekeken worden of het POS materiaal (Nix18 etc.) goed zichtbaar is voor de klant. De rondes zullen van start gaan vanaf 1 maart 2020.

Prijs
De kosten van een mystery bezoek zijn circa € 25,00. Dit bedrag wordt aan u gefactureerd door Smartspotter, de uitvoerder van de test-controles. De prijs is relatief laag omdat we met honderden stations meedoen.

Doet u mee? Of wilt u eerst meer informatie? Mail: steven@eendrachtbv.nl of bel: 010 – 411 11 80.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken