Uw eigen academy in Power UP?

Power UP heeft sinds kort een aantal nieuwe mogelijkheden. Zo is het nu mogelijk voor HR-managers om inzicht in hun medewerkers te verkrijgen, zelf medewerkers toe te voegen aan Power UP en mutaties door te voeren. Deze HR-functionaliteiten staan niet automatisch ingeschakeld. Wilt u gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden, mail ons dan uw bedrijfsnaam en de naam en het e-mailadres van de HR-manager en wij zetten de functionaliteiten voor u aan.

Wilt u dat wij u wegwijs maken in de nieuwe functionaliteiten? Dan geven wij u graag een demo via Microsoft Teams. Wij leggen u tijdens deze demo exact uit hoe u het dashboard beheert. Ook voor het inplannen van een demo kunt u ons een mailtje sturen.

Power UP in uw huisstijl?
Tenslotte is het vanaf heden ook mogelijk om de uitstraling van Power UP aan te passen aan de huisstijl van uw bedrijf. Zo creëert u voor uw onderneming een eigen academy. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf een banner op het dashboard van uw medewerkers te plaatsen, e-learnings te verplichten voor uw medewerkers en e-learnings op de to do lijstjes van uw medewerkers te plaatsen. Wilt u meer informatie over het customizen van de leeromgeving? Stuur ons ook dan een e-mail.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken