Nieuwe e-learning tabaksverkoop nu beschikbaar in Power UP

De nieuwe e-learning over de verkoop van tabak en rookwaren is vanaf dit moment online te volgen via het leerplatform Power UP! Deze online training richt zich op de wet- en regelgeving omtrent de verkoop van tabak en aanverwante producten, de leeftijdsgrens, de identificatieplicht en het omgaan met weerstand tijdens leeftijdscontroles.

Belangenvereniging Tankstations BETA adviseert tankstationondernemers om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de e-learning over tabak zo snel mogelijk en met succes afronden. Martijn van der Kolk: “Onze branche ligt momenteel onder een vergrootglas als het gaat over tabak. Wij verwachten dat de NVWA flink zal controleren in de komende periode. Het is dus uitermate belangrijk dat uw medewerkers precies weten wat zij moeten doen als een klant sigaretten probeert te kopen.”

BETA is vanuit haar tak BETA Opleidingen in januari van dit jaar begonnen met het trainen en ontwikkelen van tankstationmedewerkers. Hiertoe werd een nieuw online leerplatform opgezet. Het leerplatform genaamd Power UP! biedt via online cursussen en trainingen tools voor managementvaardigheden in de tankstation- en carwashbranche. Heeft u nog geen toegang tot Power UP? Neem dan contact op met opleidingen@beta-tankstations.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken