Nieuw aanbod in Power UP: BHV

Het leeraanbod in Power UP is wederom uitgebreid. Vanaf nu kunnen medewerkers van tankstations en wasbedrijven zich verder ontwikkelen op de thema’s BHV en EHBO. Wilt u aan uw medewerkers vragen of zij de nieuwe e-learning willen maken? Inloggen op Power UP 

De cursus BHV bestaat uit 6 losse modules. De eerste module geeft een introductie op het onderwerp, waarna module 2 de algemene BHV regels behandelt. Module 3 en 4 zien respectievelijk op niet-spoedeisende eerste hulp en spoedeisende eerste hulp. Module 5 staat in het teken van brandbestrijding en ontruiming en de laatste (niet verplichte) module gaat over praktijksituaties op het gebied van BHV. De e-learning BHV bevat hiernaast een naslagwerk bedrijfshulpverlening en wordt afgesloten met twee deelexamens.

Registratieservice
Nog geen Power UP account? Via de registratieservice verkrijgen u en uw medewerkers toegang tot het nieuwe Power UP leerplatform. In 4 stappen heeft u alles geregeld. Zo worden de gegevens van uw medewerkers in het platform geplaatst en biedt Power UP u ondersteuning om het nieuwe leerplatform zo optimaal mogelijk in te richten, geheel afgestemd op uw wensen. Wilt u gebruik maken van deze service, stuur dan een mailtje naar opleidingen@beta-tankstations.nl en wij nemen snel contact met u op.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken