LET OP: Oplichters actief bij tankstations

BETA heeft de afgelopen dagen berichten binnen gekregen dat er oplichters actief zijn bij tankstations. De werkwijze van deze mensen gaat als volgt: ze stellen zich voor als iemand van het hoofdkantoor en zeggen dat ze iets achter de balie moeten bekijken, er zouden foto’s moeten worden gemaakt van de telefoonkabels. De man laat op dat moment ook een legitimatie zien. Wij zijn nog niet bekend met de beweegredenen van deze oplichters, wees dus alert!

Informeer direct al uw locaties, indien u meerdere locaties beheert. In de recente gevallen is hij naar meerdere locaties geweest met dezelfde truc. Instrueer uw personeel extra goed zodat zij nooit ongewenste personen achter de kassa laten of binnen de OBRI. Zorg ervoor dat er alleen mensen mogen komen als hier voorafgaand over is geïnformeerd. Met deze reden kan uw personeel de oplichter ook direct van de hand wijzen.

Is er ook bij uw station iemand langs geweest met een gelijksoortig verhaal of heeft u een vraag, neem dan contact op met het BETA-secretariaat via 010 – 411 11 80 of mail naar steven@eendrachtbv.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken