Labor Industry ook voor BETA Wassen-leden

Als BETA Wassen-lid kunt u sinds dit voorjaar profiteren van korting op alle artikelen die worden aangeboden door Labor Industry. Deze samenwerking tussen BETA en Labor Industry is officieel vastgelegd,  door Maurice Luttge en Mattijs Jongeneel. Deze deal is hiermee ook automatisch beschikbaar voor BETA Wassen.

Door deze samenwerking kunt u maximaal profiteren van het kopen bij een groothandel met een korting van 15% op alle artikelen; speciaal voor BETA Wassen-leden.

Koop zowel uw hogedrukapparatuur, uw werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen in op een centraal punt en maak gebruik van het geïntegreerde Kleding Management Systeem voor al uw medewerkers.

In dit portaal vindt u een gemakkelijk overzicht van de producten die voor uw bedrijf relevant zijn.
U kunt uw medewerkers voorzien van credits en een inlogcode om zelf kleding te bestellen of houd zelf de touwtjes in handen en bestel wanneer het u uitkomt.

Naast het brede assortiment aan werkkleding, kunt u deze ook laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Ook op het gebied van hoge- en lagedrukapparatuur is Labor Industry uw partner. U kunt bij hen terecht voor hoge- en lagedrukslangen, hoge- en lagedrukkoppelingen en de unieke wasboxslangen en -accessoires.

Professionaliseer uw inkoop. Twijfel niet, sluit u aan bij het netwerk en pak de korting door bij uw eerste bestelling gebruik te maken van de kortingscode: BETA15. Voor werkkleding en PBM’s kiest u voor www.laborindustry.nl en voor hogedruk & reiniging kiest u www.reinigingstechniek.com

Voor meer informatie over dit ledenvoordeel kunt u ook contact opnemen met het BETA Wassen- secretariaat via info@beta-tankstations.nl of bel met 010-411 11 80.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken