Inschrijving EZK Energy Award Bedrijven 2020 is open

BETA informeert u altijd veel over energiebesparende maatregelen. Maar als u daar inmiddels al veel in geïnvesteerd hebt en terecht trots op bent? Dan kunt u zich aanmelden voor een award waar u ook een fiks geldbedrag mee kunt winnen. Win-win situatie naar de mening van BETA. En het zou ook een flinke opsteker zijn voor onze branche als een tankstation deze award dit jaar zou binnenslepen!

EZK Energy Award 2020
Vanaf nu kunnen ondernemers zich inschrijven voor de EZK Energy Award 2020. Bedrijven die in 2019 en/of 2020 uitblonken in energiebesparing en duurzaam opwekken van energie maken kans op de award. Is dat uw bedrijf? Meld u zich dan nu aan via RVO.nl. Dat kan tot en met 19 november 2020.

Energiebesparing
Win de EZK Energy Award 2020! Heb jij binnen je onderneming al een flinke slag gemaakt met energiebesparing of duurzaam energie opwekken? Dan maak je nu kans op een bedrag van € 25.000. Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat organiseert de EZK Energy Award 2020. Schrijf je nu in via deze LINK.

Geldbedrag
Naast de award ontvangt de winnaar dus een geldbedrag van € 25.000 euro evenals de nodige aandacht via (sociale) media. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt de prijs beschikbaar. Het bekend maken van de winnaar én de feestelijke uitreiking vinden plaats op 28 januari 2021 op het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen.

Aanmelden en informatie
Alle informatie, waaronder criteria, én aanmeldmogelijkheid vindt u op op de website van RVO (Klik HIER). 

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken