Webinar 24 juni: Hoe gaat u de concurrentie aan met McDonalds en Albert Heijn?

Op 24 juni organiseert BETA Opleidingen (Power UP!) een webinar over het personeelstekort en de in- en uitstroom in onze branche. Waardoor het belang van goede werving & selectie en het behouden van nieuwe medewerkers steeds groter wordt. Als we de berichten in het nieuws moeten geloven dan wordt het personeelstekort nog nijpender, mede beïnvloed door het naderende einde van de coronacrisis. In de horeca zit men ook met de handen in het haar. Goede mensen vinden is problematisch in deze tijden.

Wist u trouwens dat ruim 25% van de nieuwe medewerkers binnen het eerste jaar alweer vertrekt uit onze branche? Een kostbare zaak want u steekt immers veel tijd, geld en energie in deze mensen. Hoe pakken ze dat eigenlijk aan bij de “personeelsconcurrenten” McDonalds en Albert Heijn? Wat kunnen we daarvan leren? In dit webinar geven we u handvatten en praktische oplossingen zoals het gebruik van Power UP om hiermee aan de slag te gaan.

Dus sluit aan voor een uurtje stof tot nadenken op donderdag 24 juni om 15.00 uur, dan praten we u bij over dit belangrijke onderwerp. U kunt u hier alvast aanmelden.

Net als ons eerdere webinar over tabak, zal dit webinar wederom plaatsvinden in een professionele studio. Wij zullen u de komende tijd op de hoogte houden over het programma.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken