Gratis workshop Infoplicht bij BETA op 19 juni as.

U weet toch inmiddels ook wel dat u boven een bepaald gebruik verplicht bent om voor 1 juli a.s. alle informatie te geven aan het RVO over uw energiebesparing op uw station? Maar niet als u LPG verkoopt of onder de grens van een jaarlijks verbruik 50.000 kWh en 25.000 m3 aardgas zit.

e-loket
Anders bent u verplicht alle energiebesparende maatregelen te nemen die u binnen 5 jaar kunt terugverdienen. Die maatregelen staan in een EML(Erkende Maatregelenlijst) voor onze branche. Hoe u dat moet doen, wat u moet melden en hoe dit alles te uploaden in het e-loket van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)? Kijk, dáár wil BETA u bij helpen en daarvoor geven wij een workshop voor BETA-leden op woensdag 19 juni a.s..

Workshop
De workshop begint om 14.00 uur bij ons op kantoor aan de Floris Grijpstraat 2 te Den Haag. Eerst behandelt Lisanne Henneveld de procedure en achtergronden van de Informatieplicht. Tevens is Harm Draaisma van Xtensief aanwezig om u inhoudelijk wegwijs te maken door de Erkende Maatregelenlijst en kan hij u zelfs persoonlijk adviseren en helpen naderhand. Xtensief is al jarenlang actief in onze branche op het gebied van milieu-advies en vergunningen etc.

Borrel
Mocht u willen komen (de beschikbaarheid van plaatsen is beperkt) meldt u zich dan zo snel mogelijk doch uiterlijk vóór 14 juni a.s. aan bij Lisanne via lisanne@eendrachtbv.nl. Natuurlijk is er na afloop rond vier uur een drankje met hapje beschikbaar om gezellig na te praten op ons heerlijke dakterras!

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken