Geslaagde tankstation vakbeurs voor Power UP!

Power Up was aanwezig op de Tankstation Vakbeurs op 10 en 11 november. De beurs was gezellig druk en we hebben veel oude bekenden gesproken maar ook nieuwe contacten opgedaan.  Was u er niet? Dan heeft u onze mooie stand gemist met een enorme videowall en de gigantische touchscreen waarop u de games van Power Up kon uitproberen.

Veel gesprekken gingen uiteraard over leren en ontwikkelen en dat het noodzakelijk is voor uw medewerkers. Zeker omdat de markt en de consument aan het veranderen zijn. Wanneer je dan mee verandert als bedrijf dan moeten de medewerkers ook mee veranderen. Veel overtuiging was er dan ook niet voor nodig om Power UP! als oplossing voor deze uitdaging te zien. We heten de recent toegevoegde bedrijven dan ook van harte welkom en wensen ze veel succes.

NVWA
Ook controleurs van de NVWA bezoeken blijkbaar de tankstation vakbeurs. Nieuwsgierig bleven ze staan bij een presentatie over Power UP, waarop groot te zien was dat je expert tabaksverkoop kunt worden. Ze waren blij verrast en onder de indruk dat wij als branche zo goed bezig zijn en onze medewerkers goed instrueren op dit onderwerp. We hebben ze gevraagd mee te denken en ons te benaderen met tips voor onze medewerkers. Wie weet krijgen we ook nog hulp uit deze hoek.

Maar wat we jullie vooral willen meegeven is wees alert en zorg voor correcte controles bij tabaksverkoop. Vraag het liever een keer te vaak dan te weinig. Verwijs medewerkers naar Power UP als ze wat extra willen oefenen. Daar kunnen ze de tabaksverkoop Tinder of Dilemma game spelen. Makkelijker kunnen we het helaas niet maken, leuker wel!

Maakt u nog geen gebruik van Power UP en wilt u zich aanmelden? Stuur dan een mail naar opleidingen@beta-tankstations.nl

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken