Geef u op voor H2 nieuws!

BETA is sinds dit jaar lid van het H2Platform en krijgt daardoor regelmatig informatie over waterstof en daaraan gerelateerde bijeenkomsten.

Daar kunt u als BETA-lid wellicht óók zeer geïnteresseerd in zijn en naar toe willen. En dat kan! Geef u op via de mail en we sturen u waterstofnieuws en uitnodigingen voor presentaties toe. Wees op uw toekomst voorbereid. Luister, lees, oordeel en beslis zelf.

H2Platform
H2Platform is een groeiend samenwerkingsverband tussen organisaties en bedrijven die zich bezighouden met waterstof én de ministeries van I&W en EZK. Het platform ziet waterstof als één van de meest levensvatbare opties voor het verduurzamen van onze energievoorziening, onze (chemische) industrie en onze mobiliteit.

Het H2Platform speelt een verbindende rol, organiseert plenaire bijeenkomsten en deelt kennis. BETA is lid en heeft regelmatig overleg met het platform om een voortrekkersrol te kunnen spelen bij waterstof bij de tankstations van de toekomst. Wij vinden het belangrijk als BETA-leden de kans krijgen zich ook goed te informeren en adviseren u daarom zich op te geven bij ons secretariaat.

Heeft u nog andere vragen omtrent waterstof, wilt u een stappenplan of wenst u informatie over subsidies. Bel gerust naar Lisanne Henneveld 010-4111180 of mail naar lisanne@eendrachtbv.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken