Exploitantenpolis bij Aon: gratis adviesgesprek voor BETA leden

De tankstationbranche is continue in beweging. Meer concurrentie, hybride/zuinige auto’s en noodzakelijke preventiemaatregelen tegen diefstal en fraude voeren de druk op een rendabele exploitatie steeds verder op. Ontwikkelingen die uw volle aandacht vragen omdat het gaat om de toekomst van uw bedrijf. Het is belangrijk na te blijven denken over uw risico’s en hoe ze veranderen.

Exploitantenpolis
Speciaal voor de risico’s die tankstations lopen heeft Aon, verzekeringspartner van de BETA, de Exploitantenpolis ontwikkeld. Een verzekeringspakket waarin u de belangrijke risico’s op één polis verzekert. Wel zo duidelijk en overzichtelijk.
De Exploitantenpolis dekt belangrijke risico’s als aansprakelijkheid, brand, schade aan inventaris en goederen, stilstand en verlies van geld. Verzekeringen die precies passen bij uw situatie.

Onze werkwijze
Een gespecialiseerde adviseur inventariseert uw risico’s en spreekt deze met u door. U krijgt concreet verzekeringsadvies op maat.

Gratis adviesgesprek
Neem vandaag nog contact op met de adviseurs van Aon voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op telefoonnummer: 088 810 81 73.

Meer weten?
Lees meer over de Exploitantenpolis op de website van Aon.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken