Enquête over Elektrische laadpalen. Vult u hem in?

Er is een grote energietransitie gaande. Geheel ten onrechte werd de aanname gedaan dat tankstations alléén fossiele brandstof willen verkopen. Tankstation ondernemers willen de huidige én toekomstige klanten optimaal blijven bedienen. Met ons unieke netwerk van tankstations zijn wij een onmisbare schakel in deze energietransitie. Dit is ook terug te lezen in ons rapport welke wij samen met de VNPI hebben opgesteld: tankstations in transitie.  Ook door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is dit erkend in de Brandstofvisie 2.0 betreffende duurzame energiedragers in de mobiliteit, hierin staat namelijk duidelijk verwoord dat de tankstations als dé energielocaties van de toekomst worden gezien.

Wij zijn als BETA op dit moment dan ook volop bezig met het vergaren van informatie rondom elektrisch laden. Inmiddels hebben

we al met verschillende leveranciers op het gebied van laadpalen gesproken, waarbij wij nu goed zicht hebben in het huidige aanbod. Tevens organiseren wij op 27 mei een meeting welke geheel in het teken staat van elektrische laadpalen.

Graag zouden wij ook willen weten in hoeverre het elektrisch laden onder de BETA-leden speelt. Wij hebben hiervoor een enquête opgesteld. Wij zouden het enorm waarderen als u 2 minuten de tijd neemt om deze enquête voor ons in te vullen. De uitkomst van de enquête willen wij graag bespreekbaar maken in de meeting van 27 mei.

Ik heb WEL elektrische laadpalen op mijn station: Maak de enquête 

Ik heb GEEN elektrische laadpalen op mijn station: Maak de enquête

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken