Energiebesparing in Coronatijd

De afgelopen tijd heeft BETA zich ingezet om de achterban van zelfstandige tankstationondernemers te informeren over energiebesparing met de Energiebesparende Maatregelenlijst voor tankstations en wasstraten als ook het daarbij behorende uittreksel van maatregelen en informatieplicht over de stand van zaken hiermee. Alleen stations die vergunningplichtig zijn (bv LPG verkoop) zijn niet verplicht dit te doen. Investeren in maatregelen die zichzelf in 5 jaar terugverdienen en goed zijn voor het milieu (en uw groene imago) zijn echter sowieso een goede investering meent BETA.

Corona
Maar ook nu in Coronatijd is het een goed idee en mogelijk kostenbesparend om eens kritisch langs uw bedrijfsprocessen te gaan en te denken wat er aangepast kan worden. Hiervoor is er een lijst met 10 tips opgesteld. Kijkt u hier eens voor op “10 tips om te besparen op je energierekening. Juist in coronatijd”.

Interview
Het is sowieso leuk om eens op deze site verder te kijken. Eerder stond er ook een interview op met BETA-ondernemer Willem-Bas van Tol. Mocht u dit gemist hebben, kijkt u dan even op op deze LINK
.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken