DEB rekent uit in euro’s wat u kunt besparen

Met de lancering van DEB is er een nieuwe impuls gegeven aan de samenwerking om duurzame energiebesparing daadwerkelijk in praktijk te brengen. Het initiatief vloeit voort uit de Wet milieubeheer. Die verplicht bedrijven al energiebesparende maatregelen te nemen als ze jaarlijks meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas gebruiken.

Omdat de mogelijkheden voor energiebesparing ook interessant zijn voor bedrijven die ónder de wettelijk verplichte grens blijven, kunnen alle ondernemingen er gebruik van maken. DEB.nl is zo opgezet dat het aansluit op de wensen van de mkb-ondernemer: het is begrijpelijk, overzichtelijk en vooral heel praktisch.

Gebruiksvriendelijk

Eerder berichtten we u al over de energiebesparingswebsite ‘Wattjemoetweten’. Dit initiatief heeft geleerd dat ondernemers een praktische aanpak belangrijk vinden. Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid hebben bij de ontwikkeling van DEB.nl centraal gestaan. Geen juridische teksten of ingewikkeld uitzoekwerk, maar een duidelijke uitleg over maatregelen die voor de onderneming in een specifieke branche gelden.

Met direct daarbij wat het kost én oplevert. Plus een advies wanneer je een maatregel het best kunt laten uitvoeren: zo snel mogelijk of in de loop van de volgende jaren. Bij de ontwikkeling van het geheel is nauw samengewerkt met o.a. BETA. Die samenwerking zal worden voortgezet bij de verdere ontwikkeling en verfijning van het programma in de komende tijd.

Dus kijkt u vooral even op https://www.deb.nl/beta/ . Wie weet wat u daar terug mee kunt verdienen….

Voor meer informatie of vragen kunt u zich wenden tot Lisanne Henneveld via lisanne@eendrachtbv.nl of bel met het secretariaat: 010-4111180.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken