Controle leeftijdgrens tabak! Ook mystery visits bij u?

Wilt u weten of er bij aankoop van tabak op uw stations(s) naar legitimatie gevraagd wordt? Honderden stations aangesloten bij BETA laten dit een aantal keer per jaar controleren. BETA biedt u nu ook de mogelijkheid om uw eigen station(s) te laten controleren. Het doel is simpel: we mogen en willen niet verkopen aan jongeren. Een goede naleving is zeer in het belang van ons allen. We willen immers niet door onverantwoord verkoopgedrag deze productgroep eerder kwijtraken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een persoon in de leeftijdscategorie 18 tot 25 jaar zal uw locatie bezoeken en een pakje sigaretten bestellen. Nadat het product is aangeslagen op de kassa en voordat het product wordt afgerekend, zal de bezoeker te kennen geven dat het om een mystery visit gaat. Alle bevindingen van de mystery visit worden per mail aan u teruggekoppeld.

BETA zal deze begeleiding op zich nemen. Ook zal gekeken worden of het POS materiaal (Nix 18 etc.) goed zichtbaar is voor de klant.

Prijs
De kosten van een mystery bezoek zijn € 25,25 excl. btw. Dit bedrag wordt achteraf aan u gefactureerd. De prijs is relatief laag omdat we met honderden stations meedoen.

Doet u mee? Of wilt u eerst meer informatie? Mail: martijn@eendrachtbv.nl of bel: 010-4111180.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken