Brandstof

Als tankstationondernemer verkoopt u jaarlijks miljoenen liters brandstof. Het is uw ‘belangrijkste’ product en grootste klantentrekker voor uw shop, bakery of wasstraat. De invloed die u heeft op de prijs van de brandstof is echter zeer beperkt.

Bijna alle oliemaatschappijen hebben tegenwoordig een eigen onbemande variant, en er wordt door hen agressief geprijsd. De wereldmarkt schommelt voortdurend, en bovendien bestaat de prijs in Nederland voor het grootste gedeelte uit accijns en BTW. En dan is er ook nog de relatie met de oliemaatschappij, de gemeente of een huurder/verhuurder. Sinds 1990  staat BETA haar leden in al deze zaken bij met raad en advies.

Uw brandstofmarges
BETA is volledig op de hoogte van de actuele prijzen en marges. Dagelijks volgen wij voor u de markt zodat we de op hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Op basis van deze informatie zijn wij perfect in staat om de scherpste inkoopcondities voor onze leden uit te onderhandelen. Ook adviseert BETA leden bij de keuze voor het te voeren brandstofmerk en zorgen wij ervoor dat de contractvoorwaarden voor u redelijk zijn.