BETA Opleidingen

BETA biedt ondersteuning bij het professionaliseren en innoveren van uw bedrijf en medewerkers. Ontdek hoe u het BETA-voordeel kunt inzetten voor o.a. branche specifieke (groeps)trainingen.

Online leerplatform: Power Up!
Power UP het leerplatform voor tankstations en wasbedrijven, is het hoogwaardige, betrouwbare en praktische online leerplatform van BETA. Intuïtief, leuk om te doen en eenvoudig in gebruik. Via Power UP volgen uw medewerkers branche specifieke e-learnings die voldoen aan wet- en regelgeving en de verplichte jaarlijkse instructies. Daarnaast biedt het leerplatform tools voor managementvaardigheden en soft skills e-learnings. Klik hier voor meer informatie over BETA Opleidingen

Branche specifieke virtuele en klassikale trainingen
BETA Opleidingen organiseert branche specifieke virtuele en klassikale groepstrainingen voor medewerkers en leidinggevenden. Bekijk hier het trainingsaanbod.

BETA-voordeel:
Als BETA lid ontvangt u zoals u gewend bent van BETA, het vertrouwde BETA-voordeel. Voor het blijven ontwikkelen van uw medewerkers kunt u dit voordeel inzetten bij een (virtuele)groepstraining of klassikale groepstraining.