BETA Tankstations: 100 jaar transitie

Ook voor U: video energietransitie BETA

Merkt u ook altijd dat u als tankstationondernemer moet uitleggen dat u niet alleen fossiel denkt maar óók post-fossiel? Bent u ook altijd 20 minuten bezig in een gesprek te laten zien dat u als ondernemer onderdeel bent van een uniek bestaand netwerk van locaties in Nederland dat zich uitstekend leent voor snellaadpalen en waterstofaflevering?

Dan hebben we nu de oplossing voor u. Gebruik gratis onze video om in 1 minuut en 20 seconden beelden en animaties over de energietransitie in onze branche te laten zien. Onze nieuwe collega Jelle Willems heeft speciaal ook voor u als BETA-lid deze bijgaande video gemaakt. Gebruik deze video om op screens in uw shop te laten draaien, om op afleverzuilen weer te geven óf voorafgaand aan een gesprek via de mail naar gesprekspartners als gemeenten te sturen. Dat scheelt een hoop tijd, uitleg en kweekt zeker meer begrip. Wil je meer weten over onze visie op de toekomst? lees dan de BETA Position paper!

Download hier de video!

Wij zijn uiteraard heel benieuwd naar uw reacties en uw gebruik van deze energietransitie video van BETA voor u en de branche. Mail deze graag naar jelle@eendrachtbv.nl .

Met vriendelijke groet,

mr E.E.A. Henneveld (Lisanne)

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken