BETA- reinigingstechniek, chemie en werkkleding

Profiteer als BETA-lid van exclusieve korting op alle artikelen die worden aangeboden door Labor Industry.

Door deze samenwerking kunt u maximaal profiteren van het kopen bij een groothandel met een korting van 15% op alle artikelen; speciaal voor BETA-leden.

Koop zowel uw hogedrukapparatuur, uw werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen in op een centraal punt en maak gebruik van het geïntegreerde Kleding Management Systeem voor al uw medewerkers.

In dit portaal vindt u een gemakkelijk overzicht van de producten die voor uw bedrijf relevant zijn. U kunt uw medewerkers voorzien van credits en een inlogcode om zelf kleding te bestellen of houd zelf de touwtjes in handen en besteld wanneer het u uitkomt.

Naast het brede assortiment aan werkkleding, kunt u deze ook laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Ook op het gebied van hoge- en lagedrukapparatuur is Labor Industry uw partner. U kunt bij hen  terecht voor hoge- en lagedrukslangen, hoge- en lagedrukkoppelingen en de unieke wasboxslangen en -accessoires.

Professionaliseer uw inkoop. Twijfel niet, sluit u aan bij het netwerk en pak de korting door bij uw eerste bestelling gebruik te maken van de kortingscode: BETA15. Voor werkkleding en PBM’s kiest u voor www.laborindustry.nl en voor hogedruk & reiniging kiest u www.reinigingstechniek.com.

Voor meer informatie over dit ledenvoordeel kunt u ook contact opnemen met het BETA- secretariaat via info@beta-tankstations.nl of bel met 010-411 11 80.