16 december BETA Kerstbijeenkomst – borrel met ons mee, en laat u bijpraten over tabak en opleidingen!

*** Save the date: woensdag 16 december om 15.00 uur ***

Meldt u hier aan! 

Vroeger – toen corona nog gewoon een biertje was – organiseerden wij een aantal keer per jaar regioavonden in het hele land. Zoals veel leuke dingen in 2020 mag dat dit jaar helaas niet. En dat terwijl er ontzettend veel gebeurt in onze branche op dit moment! We hebben heel veel met elkaar te bespreken. Normaal komen we bij u in de regio, nu komen we zelfs bij u thuis of op de zaak. Naar aanleiding van onze geslaagde digitale ALV afgelopen juni nodigen we u hierbij daarom graag uit voor de eerste digitale regioavond op woensdag 16 december as. om 15.00 uur ’s middags.

We hebben u uiteraard groot nieuws te melden over alle veranderingen op het tabaksfront. Op de achtergrond zijn we als BETA maanden aan het werk geweest om het kabinet te overtuigen van de specifieke situatie van de tankstationbranche. En dit heeft gelukkig resultaat gehad.
Ook staat er veel te gebeuren op het vlak van opleidingen. We starten per 1 januari as. met een eigen BETA opleidingssysteem als opvolger van OOTW, en we vertellen u er alles over. Het wordt nog makkelijker en leuker om al je mensen te trainen, en dit op maat te laten doen voor je eigen bedrijf. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle andere onderwerpen die spelen zoals de ontwikkelingen met snelladers en corona.

Net als bij een echte regioavond zorgen we er uiteraard ook voor dat er ruime gelegenheid is voor interactie. Ook al is het digitaal, het blijft een BETA-bijeenkomst!

Wij hebben er zin in, bent u er ook bij? Laat het ons weten door u aan te melden op onze speciale pagina www.beta-tankstations.nl/aanmelden.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken