BETA Opleidingen vanaf 1 januari 2021: dit wordt het aanbod

Ongetwijfeld heeft u dit bericht al meegekregen: OOTW stopt aan het eind van dit jaar met haar activiteiten, en draagt vanaf 1 januari 2021 het stokje over aan BETA. U kunt vanaf dat moment bij BETA terecht voor opleidingen en e-learnings. Voor ons betekent dit vooral dat we er een schepje bovenop zullen doen, en dat we nog meer maatwerk zullen gaan aanbieden voor onze branche. We hebben tien jaar ervaring met OOTW (en daarvoor tien jaar met OFT) dus we weten als geen ander wat er wel, en wat er niet werkt. De trainingen en e-learnings worden in een nieuw jasje gestoken, en het leerplatform gaat helemaal voldoen aan de eisen van 2020. Op de tablet en smartphone werkt het straks net zo goed als op een computer, en het wordt mogelijk om individuele leerprogramma’s in te regelen en een landingspagina te bieden in uw eigen huisstijl.

BETA Opleidingen – dit wordt het aanbod
Momenteel wordt er hard gewerkt aan een modern en toekomstbestendig online leerplatform, de basis voor BETA Opleidingen. Een voor u vertrouwde en bekende manier van opleiden. BETA zet zich in om de branche te professionaliseren en te voorzien van branchespecifieke en generieke soft skills leermiddelen.

U kunt ervan uitgaan dat u op korte termijn uw opleidingsplan kunt vormgeven in een vernieuwde vorm. Daarvoor kunt u op dit moment uitgaan van het huidige OOTW-aanbod. Per 4 januari 2021 zal dit (deels) vernieuwd zijn en bestaan uit e-learnings, klassikale (online) trainingen, leerdocumenten en branchehandboeken onderverdeeld in verschillende aspecten, zoals:

  • Wet & regelgeving
  • Veiligheid
  • Verkoop
  • Duurzame Inzetbaarheid
  • Food en horeca
  • Leidinggeven

Overstapservice

Om ervoor te zorgen dat de overstap van het OOTW Branchepaspoort naar het nieuwe BETA  leerplatform zo soepel mogelijk verloopt, bieden wij u een overstapservice. Met deze service worden de gegevens van uw medewerkers overgezet en bieden wij u ondersteuning om het nieuwe leerplatform zo optimaal mogelijk in te richten, geheel afgestemd op uw wensen.

Wilt u nu al doorgeven dat u gebruik wilt maken van deze overstapservice of heeft u ideeën, wensen of wilt u meepraten? Dan vernemen wij dit graag via info@beta-tankstations.nl. Ondertussen blijven we u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Heeft u vragen, neem dan vooral even contact op.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken