Bezoek Power UP op de TankPro vakbeurs op 10 en 11 november

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, komt terug in 2021! En wel op 10 en 11 november in Expo Houten. Dit is the place to be voor professionals, ondernemers en directies van tankstations, brandstofmaatschappijen en carwashondernemingen.

Gedurende de ruim 100 jaar tankstation geschiedenis in Nederland, is de rol van tankstation medewerkers constant in beweging geweest. Met de nieuwe uitdagingen van de energietransitie en een veranderende consument zal dit niet anders zijn. Daarom zorgt BETA Opleidingen dat het leerplatform Power UP! altijd UP-to-date is, wat de toekomst ook brengt!

Benieuwd wat het leerplatform voor u en uw bedrijf kan betekenen? Kom langs op de stand nr 523 om op te laden en krijg energie om klaar te zijn voor de toekomst. Recharge & Power UP! fueled by BETA. Langskomen om even bij te praten kan natuurlijk ook altijd!

De beurs is gratis toegankelijk voor u als tankstation/carwash ondernemers. Zien wij u daar? U kunt zich HIER vooraf registeren.

Tijdens de beurs wordt er aandacht besteed aan de brandstof waterstof. Tijdens het Nationaal Waterstofcongres wordt er ingegaan op de rol die deze duurzame brandstof in de toekomst gaat spelen en welke kansen er liggen voor tankstations. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit congres en via BETA kunt u 15% korting krijgen op dit toegangsbewijs. Heeft u hier interesse in? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  Naam tankstation (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken