BETA onderhoud vetafscheiders

Teeuwissen Rioolreiniging heeft haar diensten pakket voor BETA-leden uitgebreid met onderhoud aan vetafscheiders.
Nu steeds meer tankstation locaties zijn uitgerust met een restaurant gedeelte en uitgebreide keuken voor het bereiden van diverse maaltijden krijgen zij te maken met horeca wet- en regelgeving. Eén daarvan is de verplichting van een vetafscheider voor elke horecagelegenheid en die moet regelmatig geleegd en gereinigd worden.

Vetafscheiders zorgen voor een effectieve en milieuvriendelijke afscheiding van vetten in afvalwater. Het is belangrijk uw vetafscheider regelmatig te ledigen en te reinigen om een goede werking te garanderen en verstoppingen te voorkomen.
De tankwagen van Teeuwissen zuigt het opgehoopte vet, water en slib uit de vetafscheider en daarna wordt deze tot op de bodem gereinigd. Via visuele beoordeling worden technische gebreken direct gemeld. Hierdoor voorkomt u problemen. Ingezameld vet, slib en reinigingswater worden in de eigen installatie van Teeuwissen verwerkt, geheel volgens actuele wet- en regelgeving.

Teeuwissen Rioolreiniging voert ook uitgebreide technische inspecties van uw vetafscheiders uit. In een gedetailleerd inspectierapport krijgt u advies over de staat van het onderhoud en of de capaciteit van uw afscheider nog toereikend is. Zo bent u gegarandeerd van een goede werking van de vetafscheider of installatie. Eventuele noodzakelijke reparaties kunnen door Teeuwissen in eigen beheer worden uitgevoerd.

U kunt uw vetafscheiders op afroep- en contractbasis laten ledigen en reinigen. Wilt u meer weten of een offerte op maat aanvragen ? Kijk dan HIER.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken