BETA Ongediertebestrijding

Maak als BETA-lid gebruik van extra voordelige tarieven en uitstekende service ter bestrijding en preventie van allerlei ongenode gasten.

Door het sluiten van een partnership met Traas Ongediertebestrijding kunt u als BETA-lid gebruik maken van extra voordelige tarieven en uitstekende service ter preventie van ongedierte op uw station. Een veelvoorkomend en serieus probleem dat we graag voor u bij de hoorns vatten.

Misschien heerst er nog een taboe op dit onderwerp maar wij hopen toch ten zeerste van niet! Want steeds meer hebben ook tankstations te maken met ongenodigde kleine gasten die afkomen op (de restjes van ) vers voedsel. Met de steeds uitgebreidere rol die horeca krijgt en de langer aanhoudende hogere temperaturen, krijgen we nu eenmaal te maken met verschillende vormen van ongedierte. Althans als u niets doet om dit te voorkomen. Om te voorkomen dat deze beestjes overlast veroorzaken of schade aan uw bedrijf en de goede naam van het bedrijf aanrichten, kunt u zich nu tot ons wenden en regelen wij voor u gemakkelijk de aansluiting met Traas.

Traas zal u volledig ontzorgen op het gebied van de ongediertebestrijding en preventie. Zij hebben een landelijke dekking en zijn dus altijd bij u in de buurt beschikbaar. Daarnaast houdt Traas het oog op een dier- en milieuvriendelijke aanpak en zullen zij u dus ook informeren over de mogelijkheden om gebruik te maken van natuurlijke preventie. Uiteraard wordt het allemaal bijgehouden in een digitaal logboek. Dit alles gebeurt voor u als BETA-lid exclusief tegen eenexclusief tarief vanaf € 275,00 per jaar.

Wilt u gebruik maken van BETA-ongediertebestrijding? Mail dan even naar info@beta-tankstations.nl. Wij zullen u dan vragen om wat gegevens waarna u snel gebruik kunt maken van deze service!