BETA FOOD EXCURSIE – GLUREN BIJ DE BUREN op Schiphol!

BETA FOOD nodigt u uit!

Donderdag 3 oktober 2019 gaan we samen met de collega’s een middag gluren bij de buren op Schiphol.

Nu het tankstationkanaal zich steeds meer gaat richten op horeca & food is het goed, leuk en verstandig om te leren van concurrenten uit andere kanalen. Wat zijn hier de trends, op welke wijze wordt het assortiment aangeboden, hoe gaat men om met de personele bezetting, welke sfeer wordt er gecreëerd, wie zijn hier de spelers op inkoopgebied, etc.  De eerste editie van gluren bij de buren begint meteen goed en wel op luchthaven Schiphol. Een echt high traffic locatie met alleen maar reizende consumenten. Oftewel een plek waar heel veel te leren valt.

Naast dat we door het bezoek ideeën op zullen doen voor onze eigen tankstations, zal er deze middag ook veel aandacht zijn voor praktische tips die u direct kan toepassen bij u op de werkvloer. De ondernemers die we bezoeken zullen ook zelf uit de doeken doen waar de kansen en bedreigingen liggen. Of u nu op het beginpunt staat om “iets” met FOOD te gaan doen of dat u al jaren bezig bent met een compleet foodconcept, er zit voor iedereen wel wat bij.

De horecaspecialisten van HTC zullen de middag begeleiden en u kunt dus ook direct de bij u brandende vragen stellen. Ewout klok zal zijn ervaringen delen over zijn ontdekkingstocht naar het bouwen van een eigen horeca-corner.

We starten om 12.30 uur met een lunch en sluiten de middag af met een borrel. Vanwege de bezoeken kunnen we met slechts een beperkt aantal deelnemers op pad, geeft u zich dus vandaag nog op door een mail te sturen naar Katinka. U ontvangt van ons een bevestiging met daarin alle informatie.

Wij kijken uit naar een gezellige en leerzame fooddag!

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken