BETA energiemonitor

Besparen op maandelijkse energiekosten, moderne (online) uitleesbare meter, geen installatiekosten en een professioneel monitoringsysteem.

Als BETA lid kunt u profiteren van alle voordelen van de energiemonitor van het Meetbedrijf, partner van BETA. Hierdoor kunt u simpel honderden euro’s besparen en merkt u dat duurzaam ondernemen geld oplevert.

Bent u grootverbruiker van energie en ontvangt u maandelijks facturen van bijvoorbeeld Fudura, Kenter, Liander of Joulz? Dan kunt u besparen op de maandelijkse kosten voor meterhuur en meetdiensten (dagelijks uitlezen via GSM). Het Meetbedrijf zorgt ervoor dat u op eenvoudige wijze inzicht verkrijgt in uw energieverbruik. Zo kunt u sluimerverbruik monitoren maar ook het piekverbruik controleren.

Omdat u beter inzicht heeft in uw energieverbruik kunt u mogelijk uw verbruik aanpassen en dus besparen. Daarnaast krijgt u de informatie helder en overzichtelijk gepresenteerd via dashboard managementinformatie. Het voordeel ligt voor het oprapen en de overstap naar een meter van Het Meetbedrijf is kosteloos en gebeurt boetevrij. U krijgt bovendien korting op uw meterverhuur.

Wilt u meedoen? Kijk dan op www.hetmeetbedrijf.nl/ of lees hier de flyer: Flyer energiemotor