BETA Energiemonitor biedt inzicht en informatie

Besparen op maandelijkse energiekosten, moderne (online) uitleesbare meter, geen installatiekosten en een professioneel monitoringsysteem. Ziedaar alle voordelen op een rij van de BETA-energiemonitor. Hierdoor kunt u simpel honderden euro’s besparen en merkt u dat duurzaam ondernemen geld oplevert. Dat hoort er tegenwoordig gewoon bij, net als energiebesparende maatregelen nemen, welke binnen vijf jaar terugverdiend worden.

BETA heeft afspraken gemaakt met Het Meetbedrijf waarmee u als tankstationondernemer tegen een scherp tarief uw energieverbruik kunt bekijken. Met BETA krijgt u inzicht in en grip op uw energieverbruik. Er zijn geen installatiekosten en het tarief van uw nota gaat omlaag. Meer waarde voor minder geld!

Voordelen energiemonitor
U krijgt een beter inzicht in uw verbruiksgegevens energiekosten voldoet ook aan de regelgeving. Verder komt sluimerverbruik inzichtelijk, is er factuurcontrole en wordt piekverbruik gemonitord. Ook is er een dashboard managementinformatie en bespaard u op energiekosten en meterverhuur. Alles wordt boetvrij voor u geregeld en de overstapservice is gratis….  Makkelijker kan BETA het niet voor u maken. Waar wacht u nog op?

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op via www.hetmeetbedrijf.nl/beta/. Daar vindt u alle informatie en kunt u zich aanmelden. Voor andere vragen kunt u ook contact opnemen met het BETA-secretariaat via 010-4111180.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken