BETA doet mee met subsidie-aanvraag H2

BETA doet mee aan een verzoek om een subsidie-aanvraag voor een onderzoek naar de haalbaarheid voor waterstof-aflevering bij een tankstation van een BETA-lid. Dat is met name ook interessant voor andere BETA-leden omdat BETA kennis kan opdoen door aan dit onderzoek mee te werken en deze kennis kan inzetten voor andere BETA-leden.

Format
Met de resultaten van het onderzoek kan er kennis in een format bijeengebracht worden om door BETA te delen met de achterban. Waterstof is een energiedrager die essentieel kan worden voor het toekomstige tankstation maar veel is nog onbekend. Door nu een haalbaarheidsonderzoek te doen kan veel in kaart worden gebracht en gebruikt worden door andere pioniers die graag op weg geholpen willen worden in dit voor velen nog nog onbekende terrein.

Workshop H2
BETA zou dan tevens een workshop c.q. informatiebijeenkomst organiseren naar aanleiding van de vergaarde resultaten voor haar leden. Zo kunnen we alle in de toekomst geïnteresseerde tankstationondernemers meenemen in de ontwikkelingen omtrent waterstofverkoop bij een tankstation. BETA hoopt dat de aanvraag voor subsidie in casu zal worden toegekend en dat dit veel gaat opleveren voor de geïnteresseerde tankstation ondernemer. Daarnaast is BETA ook nog lid van het waterstof platform en delen we daar ook veel kennis.

Mocht u nog opmerkingen of vragen omtrent waterstof hebben, neemt u dan vooral contact op met Lisanne via 010-411180 of lisanne@eendrachtbv.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken